Video HAPPY ASMARA – ISO TANPO KOWE (Official Music Video) | Opo Ra Ngelingi MP3 3GP MP4 HD

HAPPY ASMARA – ISO TANPO KOWE (Official Music Video)

Title : Iso Tanpo Kowe
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Sathya x Gupe Prasetya
Produksi : Adhigana Music
Thanks To : Heha Ocean View

LIRIK :
Ademe wengi iki
Elingke sumpah lan janji
Sing wis buk blenjani
Karo koe cah bagus
Sing wes gawe tatu
Teko ning uripku

Semilir angin dalu
Elingke esem guyumu
Soyo tambah jeru
Jeru tembus ning dodo
Mergo buk tinggalno
Koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi
Sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi
Pas koe susah ati
Saiki wes bedo
Koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske
Nanging bakal tak buktekke
Dongaku nggo koe
Langgeng selawase
Aku iso tanpo koe

#HAPPYASMARA #IsoTanpoKowe #AdhiganaMusic

PRODUKSI : ADHIGANA
FB : Adhigana
IG : @Adhiganamusic

*

HAPPY ASMARA – ISO TANPO KOWE (Official Music Video) | Opo Ra Ngelingi mp3 mp4 تحميل
HAPPY ASMARA – ISO TANPO KOWE (Official Music Video) | Opo Ra Ngelingi video mp3 mp4 3gp download
telecharger pdf

43 thoughts on “Video HAPPY ASMARA – ISO TANPO KOWE (Official Music Video) | Opo Ra Ngelingi MP3 3GP MP4 HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *